Tabor X-Tra!

Tabor X-Tra! Dat wil je niet missen!

Op het Tabor College vinden we sport en creativiteit heel belangrijk. Daarom is er voor alle leerlingen van d’Ampte, Oscar Romero en Werenfridus het buitenschoolse activiteitenprogramma Tabor X-Tra! 

Tabor X-Tra! cursusrondes

Het Tabor X-Tra! programma biedt alle leerlingen de kans om, naast de gewone lessen, op dinsdagmiddag kennis te maken met diverse sport- en cultuuractiviteiten. Zo hebben we cursusrondes waarbij je kunt kiezen uit bijvoorbeeld snorkelen, paardrijden, dansen, freerunnen, tekenen, theater en nog veel meer. Ben je benieuwd wat we dit schooljaar gaan doen? Bekijk dan nu het aanbod voor de tweede cursusronde! Deze ronde start na de meivakantie. 

Video afspelen

Tabor X-Tra! workshops en toernooien

Verder zijn er gedurende het jaar ook diverse eenmalige workshops en toernooien. Leuke voorbeelden van eerdere workshops zijn onze dansworkshop met Juvat, de boksclinic met Ernesto Hoost en de clinic van freestyle voetballer Soufiane Touzani. Wat we dit schooljaar gaan doen, lees je in de nieuwsbrief! 

Heb je nog vragen?

We hebben alle extra informatie en de veelgestelde vragen op een rij gezet voor je. Wanneer ontvang je bijvoorbeeld de inschrijflink? Wanneer zijn de cursussen? En mag je twee keer per schooljaar dezelfde schooljaar doen? Je vindt de informatie hier.

Heb je een andere vraag? Neem dan contact op met Gaby Kessen. Zij is coördinator van Tabor X-Tra! en beantwoordt je vragen graag.

Tabor College bestaat uit drie locaties:

Zoeken...

Waar ben je naar op zoek?