Werken bij ons

We hebben samen één missie: Goed onderwijs voor iedere leerling die we mogen verwelkomen in onze school.

– SENSE DE GROOT, BESTUUR TABOR COLLEGE

Het Tabor College is een actieve scholengroep met ruim 3600 leerlingen. Op drie verschillende locaties in Hoorn worden vrijwel alle vormen van voortgezet onderwijs aangeboden. Op d’Ampte (vmbo), Oscar Romero (mavo-havo-vwo) en Werenfridus (havo-atheneum-gymnasium) werken in totaal ongeveer 430 personeelsleden.

Je bent van harte welkom!

Op het Tabor College bieden we alle soorten onderwijs. Van vmbo tot en met gymnasium, van tweetalig tot en met beroepsgericht. Daardoor is er op onze scholen plek voor iedere leerling én voor ieder type docent. 

Elke school heeft een uniek karakter, maar ons doel is hetzelfde: goed onderwijs voor iedere leerling. Als docent heb jij daar een grote rol in, want dat doel bereiken we alleen samen. 

Herken jij je in wat wij belangrijk vinden en denk je dat het Tabor College bij je past? Bekijk dan hieronder onze vacatures.

Goed leven, goed samenleven en goed burger zijn

Van oorsprong is Tabor College een rooms-katholieke scholengemeenschap. Er is veel veranderd sinds de oprichting. Wat je vandaag de dag nog terugziet van onze katholieke achtergrond heeft alles te maken met de waarden die we in ons onderwijs verwerkt hebben. Goed leven, goed samenleven en goed burger zijn: dat zijn de drie gebieden waarop ons onderwijs is gericht. Het draait hierbij om de relatie tot jezelf, de relatie met de ander en de relatie met de samenleving en de wereld. Samen bieden we onze leerlingen dus meer dan alleen een diploma: we helpen ze hun eigen plekje in de wereld te vinden.  

Goed voor elkaar

Het Tabor College kenmerkt zich door een sterke betrokkenheid en professionaliteit. We zorgen graag goed voor onze medewerkers en willen graag dat jij in je kracht staat en je goed voelt in je functie. Daarom bieden we naast diverse scholings- en opleidingsmogelijkheden onder meer een duurzaam inzetbaarheidstraject en kan elke Tabor-medewerker meedoen aan het sportieve Active Life-programma. 

Wil je meer weten over wat we jou te bieden hebben? 
Stel je vragen aan Anita Spil, afdeling P&O via vacatures@tabor.nl of
06 – 23 30 97 11

Vacatures

Technisch Onderwijsassistent (TOA) Biologie

Ingangsdatum: 1-8-2024 | FTE: 0,8

Docent Economie (1e gr.)

Ingangsdatum: Schooljaar 24/25 | FTE: 0,6 - 0,8

Docent Wiskunde (1e gr.)

Ingangsdatum: Schooljaar 24-25 | Fte: 0,8 - 1,0

Docent Nederlands (1e gr.)

Ingangsdatum: Schooljaar 24/25 | FTE: 0,6 - 1,0

Docent Frans (2e gr.)

Ingangsdatum: In overleg | FTE: 0,8 - 1,0

Docent Scheikunde (1e/2e gr.)

Ingangsdatum: In overleg | FTE: 0,6

Adjunct-directeur

Ingangsdatum: 1 augustus | FTE: 1,0

Docent Wiskunde (2e gr.)

Ingangsdatum: Schooljaar 24/25 | FTE: 1,0

Docent Duits (2e gr.)

Ingangsdatum: In overleg | FTE: 0,4

Docent Nederlands (2e gr.)

Ingangsdatum: Schooljaar 24/25 | FTE: 1,0

Open sollicitatie

Als er op dit moment geen geschikte vacature voor je bij staat, kun je ons altijd een open sollicitatie sturen met daarin je motivatie en cv.

Open sollicitatie

Als er op dit moment geen geschikte vacature voor je bij staat, kun je ons altijd een open sollicitatie sturen met daarin je motivatie en cv.

Samen opleiden

Tabor College is onderdeel van de ROWF: de Regionale academische Opleidingsschool West-Friesland. Dit is een samenwerkingsverband van het vo in West-Friesland en drie lerarenopleidingen.

De ROWF richt zich op de ontwikkeling van het opleiden in de school en biedt aankomend onderwijspersoneel passende leerwerktrajecten.

Personeelsleden die daar belangstelling voor hebben, kunnen worden opgeleid als werkbegeleider. Meer weten? Kijk dan op www.rowf.nl.

Wil jij leraar worden?

De ambitie om leraar te worden in het voortgezet onderwijs? Of ben je al leraar en wil je je graag ontwikkelen? Stappen in het Onderwijs helpt je met het waarmaken van jouw ambitie in het onderwijs. Klaar voor de eerste stap?

Stappen in het Onderwijs organiseert verschillende informatieavonden. Op deze avonden delen ervaringsdeskundigen hun verhaal en krijg je informatie over de verschillende routes naar het leraarschap, de oriëntatiemogelijkheden en diverse praktische zaken.

Meer informatie of aanmelden? Dat kan hier. 

Tabor College bestaat uit drie locaties:

Solliciteer direct

Deze website is beschermd met Recaptcha, zie hiervoor Google’s privacyverklaring en servicevoorwaarden.

Zoeken...

Waar ben je naar op zoek?