Aanmelden Tabor X-Tra

Aanmelden doe je zo!

Ouder(s)/verzorger(s) ontvangen bij de start van een Tabor X-Tra! cursusronde een mail met een link voor het aanmelden voor alle Tabor X-Tra! activiteiten. Voor de diverse cursussen is een beperkt aantal plekken, dus we hebben een paar spelregels opgesteld. Die lees je hieronder bij de veelgestelde vragen. 

Goed om te weten

Op Tabor College vinden we het belangrijk dat onze leerlingen ook de mogelijkheid krijgen om zich buiten de les te ontwikkelen in sportieve en creative activiteiten naar keuze. Daarom organiseren we via Tabor X-Tra! diverse cursussen en activiteiten. Dankzij de bijdrage van het Nationaal Programma Onderwijs kunnen we deze cursussen dit jaar voor slechts een kleine bijdrage aanbieden. 

Je kunt je aanmelden voor één activiteit en aanmelden = meedoen! Er wordt van je verwacht dat je er iedere cursusmiddag bij bent. Bekijk van tevoren dus goed de data en tijden van de cursussen.

Veelgestelde vragen

 1. Hoe werkt de inschrijving?
  Er is een speciale Tabor X-Tra! webshop waar de cursussen op staan. We hebben per cursus aangegeven hoeveel plekken er zijn en als de cursus vol is, kun je je niet meer inschrijven. Om in de webshop te komen, ontvang je van ons een inschrijflink. 
 2. Wanneer krijg ik de inschrijflink?
  De brief met de link wordt de dag voor de inschrijving alvast verstuurd, maar de link werkt vanaf de officiële start van de inschrijving. Zo opent de link voor alle leerlingen tegelijk.
 3. Hoe kan het dat ik geen inschrijflink heb ontvangen?
  Eén ouder/verzorger ontvangt de link. Het is een mail van WIS Collect, check voor de zekerheid ook de spam als de mail niet binnen is. Is de mail écht nergens te vinden? Neem dan contact op met de administratie van school.
 4. Als ik de eerste cursusronde meedoe, mag ik me dan ook inschrijven voor de tweede cursusronde? 
  Dat mag, maar wel pas twee dagen nadat de inschrijving voor de tweede ronde gestart is. Als er nog plekken over zijn, ben je van harte welkom.
 5. Kan ik me twee keer per schooljaar inschrijven voor dezelfde cursus?
  Dat mag, maar hier geldt hetzelfde als bij de vorige vraag: wel pas na twee dagen. Als er nog plekken over zijn, ben je van harte welkom.
 6. Wat als er te weinig inschrijvingen zijn?
  Als er niet genoeg animo is, moeten we de cursus helaas laten vervallen. Je ontvangt hier op tijd bericht van.
 7. Wanneer zijn de cursussen?
  De cursussen starten na de herfstvakantie (ronde 1) en na de meivakantie (ronde 2) en duren bijna allemaal zes weken. Sommige cursussen zijn in twee groepen verdeeld, waardoor ze drie weken duren. De precieze data staan bij de cursussen zelf vermeld.

Algemene voorwaarden

 • Bekijk goed waar en wanneer je verwacht wordt voor de Tabor X-Tra! activiteiten, want aanmelden = meedoen.
 • Het Tabor College behoudt zich het recht voor om de cursus niet door te laten gaan bij onvoldoende aanmeldingen en/of in andere voorkomende gevallen. Als dit het geval is, nemen we hier zo snel mogelijk contact over op.
 • Deelname aan Tabor X-Tra! activiteiten is op eigen risico. 
 • Alle genoemde informatie en data op deze website zijn onder voorbehoud van typfouten.

Heb je nog vragen?

Neem contact op met Gaby Kessen, coördinator Tabor X-Tra! Zij beantwoordt je vragen graag.

Tabor College bestaat uit drie locaties:

Zoeken...

Waar ben je naar op zoek?