Freerunnen / obstacle run

Salto's maken en springen? Jij kan het ook!

Ben jij een waaghals die van een uitdaging houdt? Schrijf je dan in voor deze cursus! Sportpark Keep Moving is een plek waar verschillende buitensporten samenkomen, zoals obstacle run, freerun, calisthenics en bootcamp. Het parcours is 750 meter lang en heeft meer dan 27 obstakels, waaronder een toren van 3 meter hoog.

Je krijgt een uitdagende en gevarieerde training, waarbij zowel lenigheid, uithoudingsvermogen als kracht getraind worden. Het toepassen van de juiste techniek is erg belangrijk en je lef en doorzettingsvermogen worden op de proef gesteld. Obstacle training heeft ook een speels element, want het sportpark lijkt op een grote speeltuin.

In beide trainingsvormen wordt er ook op hoogte getraind. Uiteraard wordt je hierbij begeleid en wordt er gekeken naar de veiligheid en het niveau van de deelnemer.

Lees hier de veelgestelde vragen over de Tabor X-Tra! cursussen.

Share:

Share

Aanmelden

Aanmelden voor deze activiteit kan niet via deze website. Je ouder(s)/verzorger(s) ontvangen een inschrijflink waarmee je je van 15 t/m 20 oktober 2024 kunt aanmelden. Zet die data alvast in je agenda, want sommige cursussen zitten snel vol. Verdere informatie volgt nog! 

* Bij inschrijving voor deze activiteit wordt er van je verwacht dat je alle data aanwezig bent.

Meer Tabor X-Tra activiteiten...

Padel (gevorderden)

Tennis

Make-up & styling

Tabor College bestaat uit drie locaties:

Zoeken...

Waar ben je naar op zoek?